"A" kategória

Hogy tudok jelentkezni?

  1. olvasd el az alábbi, a kategóriára vonatkozó képzési feltételeket, és az árakat!
  2. az online jelentkezési felületünkön keresztül, el kell küldeni a jelentkezést, az e-learning képzési formát megjelölve, nagyon fontos, hogy az online jelentkezési felületen az adatokat pontosan töltsd ki! A jelentkezés folyamán, amikor a rendszer kéri, akkor fel kell töltened a szig. mindkét oldalát, és egy iskolai bizonyítványod két oldalát is, ezért célszerű azt előre lefényképezni. Ezek nélkül a rendszer nem fogja tudni a jelentkezést végigvinni. Ha az orvosi alkalmassági meg van, akkor azt is fel lehet tölteni, de az a jelentkezéshez most még nem szükséges!
  3. a jelentkezés elküldése után, meg kell kötnünk a felnőttképzési szerződést, szintén itt, egy internetes ürlapon keresztül, amelyik közvetlenül a jelentkezési ürlap kitöltése után érhető el,
  4. be kell fizetni, vagy át kell utalni az e-learning képzés díját. Ha utalni szeretnéd az elméleti díjat, erre a számlaszámra lehet:  K&H bank (IBAN számlaszám: HU71  10402733-80505756-51521000; (erre csak külföldről történő utalás esetén van szükség: SWIFT OKHBHUHB) A számlatulajdonos neve: Mihály József Zsolt, a közlemény rovatba a jelentkező nevét kell feltüntetni!​ Több információ az internetes képzésről, és a fizetendő árakról itt található!
  5. ha még nincs meg, akkor meg kell csináltatni az orvosi alkalmassági vizsgálatot, (ha még nem rendelkezel "A1", "A korl.", "A2", "A" vagy "B" kategóriás vezetői engedéllyel) majd el kell küldeni hozzánk, e-mailbe, vagy a Facebook-on keresztül, a motorkerékpár, és a személyautó kategóriákra I. csoportú alkalmassági vizsga is elegendő, a magasabb kategóriákra II. csoportú orvosi alkalmassági szükséges!! Figyelem! Az orvosi alkalmassági igazolást őrizd meg, a vezetői engedély kiállításakor kell majd az eredeti példányt bemutatni!

Végre már korban, és árban is megengedheted magadnak a nagymotort? Tanulj nálunk biztonságosan motorozni! Végezd az elméleti tanfolyamot kényelmesen és gyorsan interneten! Kérdésed van? Keress a Facebook-on!

 

 

 
Current View

Hétvégi, és ünnepnapi vezetés

Figyelem!

A szombati, a vasárnapi, és más munkaszüneti napokon történő vezetési órák a mindenkori lista óra árnál 1000.- forinttal többe kerülnek!