Ezen az űrlapon rögtön jelentkezhetsz is! Kattints a beküldeni kívánt adattípusra, majd írd be az adatokat. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! Ha a "Küldés" gombra kattintás után nem jelenik meg a "Az adatokat postáztam, köszi!" felírat, akkor az adatok nem kerültek postázásra, a rendszer pirossal kiemeli az elmaradt, kitöltetlen mezőket, kérlek töltsd ki őket megfelelően, vagy kérlek vedd fel telefonon a kapcsolatot velünk: 70/385-2417

Fontos a szig., illetve ha van vezetői engedély, valamint a végzettségete igazoló dokumentumok feltöltése is. Ha nem tudod ezeket beszkennelni, akkor teljesen megfelelő az is, ha lefényképezed (digitális fényképezőgéppel, vagy akár telefonnal) a dokumentumokat, és úgy töltöd fel!

FIGYELEM! A gmail.hu, a citromail.hu, vagy freemail.hu végű e-mail címeket a jelentkezéshez nem lehet használni, mert az ezekre a címekre történő kézbesítés bizonytalan!! Az internetes oktatóprogram sem tud kommunikálni ezekkel a címekkel megfelelően!

Ha az internetes elméletet választod, akkor kérlek nézd meg az ezzel foglalkozó oldalunkat is, ott található a fizetési mód, hogy mihamarabb el tudd kezdeni a tanfolyamot!! KATTINTS IDE!

Kérdésed van? Keress a Facebook-on!

Jelentkezés

 
1 Kezdet 2 2. oldal 3 3. oldal 4 4. oldal 5 5. oldal 6 Kész
1. oldal, 6 összesen (0%)
Képzési adatok
A jelentkező adatai
A személyi okmányokban szereplő formában kérjük kitölteni!
A személyi okmányokban szereplő formában kérjük kitölteni!
A személyi okmányokban szereplő formában kérjük kitölteni!
Pl. Sopron
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Target Image